OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ВИХІДНИХ

Неділя, 23 липня 2017, 19:00

Головні економічні новини вихідних.

Про пенсії. Міністр соціальної політики Андрій Рева прогнозує, що впровадження накопичувального рівня пенсійної системи почнеться у 2021 році.

Про промвиробництво. Обсяги промислового виробництва у червні 2017 року зросли порівняно з аналогічним місяцем минулого року на 3,8%.

Про Жеваго. Екс-власник збанкрутілого банку "Фінанси і Кредит" Костянтин Жеваго намагається вивести БІлоцерківську ТЕЦ з-під застави Нацбанку.

Реклама:

Про вугілля. Видобуток кам'яного вугілля в Україні у червні 2017 року в порівнянні з червнем 2016 року зріс на 8,7% і становив 1,9 мільйона тонн.

Про мита. Євросоюз на три роки встановив нульове ввізне мито для українського взуття.

Про держкомпанії. Прем'єр Володимир Гройсман ініціює відновлення роботи Номінаційного комітету з відбору керівників і членів наглядових рад найбільших держкомпаній, які мають стратегічне значення для економіки.

Про банки. Ліквідатор банку "Фінанси та кредит" домігся винесення в судах рішень на користь банку щодо низки компаній-боржників, на загальну суму понад 2,5 млрд гривень.

Про видобуток газу. У першому півріччі 2017 року в Україні видобуто 10,3 млрд кубометрів газу, що на 300 млн кубометрів, або на 3% більше, ніж у першому півріччі 2016 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!