Українці створять пошуковий браузер доповненої реальності

Вівторок, 18 липня 2017, 14:25

Українці збираються створити пошуковий браузер з доповненою реальністю, який дозволить робити покупки через камеру смартфона за один клік і може обігнати Google.

Про це повідомляє Liga.net.

Як повідомляється, розробники хочуть створити віртуального асистента, який буде допомагати користувачеві купувати товари і замовляти послуги.

Наприклад, користувачеві потрібно буде піднести смартфон до упаковки будь-якого товару і він зможе купити його онлайн за один клік.

Реклама:

Поки додаток може вираховувати курс валют по зображенню купюри і вміє розпізнавати гривні, рублі, долари і євро.

У Simo AR вже є один великий партнер - квиток-сервіс Kontramarka. Разом вони створили додаток, яке здатен розпізнавати афіші і пропонує користувачам відразу придбати онлайн-квиток на концерт.

"Зараз ми ведемо переговори з великим імпортером алкоголю. Ми розробляємо сервіс, який дозволить за етикетками вин визначати походження напою, сорт винограду і здійснювати покупки", - розповідає співзасновник стартапу Олександр Величко.

За його словами, в планах також є співпраця з великим рітейлером. У цьому випадку додаток буде зчитувати етикетки товарів і пропонувати користувачеві замовити їх в торговельній мережі партнера.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!