"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Правоохоронці проводять обшуки в приміщеннях екс-міністра Клименка

П'ятниця, 14 липня 2017, 13:27

Обшуки проводяться в рамках справи злочинної організації Януковича-Клименка.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

" Головна військова прокуратура спільно з Департаментом захисту Нацполіціі та спецпідрозділом "Корд" проводить "другу хвилю" реалізаціі у справі злочинноі організації Януковича-Клименка", - йдеться у повідомленні головного військового прокурора.

Як зазначив Матіос, зараз проводиться 183 обшуки в приміщеннях, які належать екс-міністру Клименку. У тому числі в офісному центрі "Гулівер" у місті Києві, декілька поверхів якого є власністю екс-міністра та членів його родини. 

Реклама:

Зазначається, що робота журналістів "Радіо Вєсти" та групи компаній "Юнісон", які входять до медіа-холдингу Клименка, не припинилася.

Як відомо, 14 червня прокуратура заочно повідомила екс-міністра доходів і зборів Олександру Клименку про підозру в створенні та участі в злочинній організації і зловживанні службовим становищем.

24 травня голова МВС Арсен Аваков повідомив, що поліція зібрала докази, що податкова служба за керівництва Олександра Клименка завдала державі збитків через ненадходження до бюджету податків на суму 95,921 млрд гривень.

Того ж дня правоохоронці провели понад 400 обшуків у податківців у 15 областях України в рамках одномоментної антикорупційної операції.

Генпрокурор Юрій Луценко очікував завершення судового процесу щодо розкрадання державних коштів Клименком до кінця цього літа.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: