Wizz Air пропонує знижки для пасажирів скасованих рейсів Ryanair

Вівторок, 11 липня 2017, 09:20

Авіаперевізник Wizz Air надає знижки для пасажирів, на яких вплинуло скасування всіх рейсів лоукостером Ryanair з України.

Про це йдеться на офіційній сторінці Wizz Air у Facebook.

Вартість квитків починається від 15 євро.

Реклама:

Так, пасажири, що мають квитки на скасовані рейси Ryanair між Києвом і Лондоном або Ейндховеном, а також - Львовом та Берліном або Вроцлавом, можуть забронювати рейси Wizz Air через сайт або колл-центр авіакомпанії.

Під час подорожі їм потрібно буде мати з собою оригінальне бронювання.

Зазначені тарифи діють на політ в одну сторону з урахуванням податків і обов'язкових зборів для подорожей до 30 листопада 2017 року, з урахуванням наявності місць.

Кількість квитків обмежена місткістю літака. Перебронювання має бути здійснено до 17 липня.

"Wizz Air запускає тарифи від 15 євро до 35 євро, щоб мінімізувати незручності для пасажирів Ryanair, на яких вплинуло скасування рейсів цієї авіакомпанії. Wizz радить бронювати місця якомога швидше, оскільки пропозиція за спеціальними цінами буде доступна відповідно до наявності вільних місць", - відзначається в повідомленні.

Як повідомлялося, Ryanair в понеділок увечері, 10 липня, оголосив про скасування свого запланованого входу в Україну після того, аеропорт "Бориспіль" порушив угоду, досягнуту в березні цього року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту і його нинішнім гендиректором Рябікіним.

"Ми шкодуємо про те, що аеропорт Києва продемонстрував, що Україна ще не є достатньо зрілим або надійним місцем для інвестицій потужного авіафлота Ryanair", - прокоментував це рішення головний комерційний директор Ryanair Девід О'Брайен .

За його словами, "Бориспіль" вибрав захист авіакомпаній з високими тарифами, включаючи "Міжнародні авіалінії України", і позбавляє українських споживачів і відвідувачів країни доступу до низьких тарифів в Європі і широкої мережі маршрутів.

Компанія в повідомленні запропонувала всім клієнтам, які вже купили квитки на оголошені рейси з/до України зв'язатися з нею поштою для повернення сплачених коштів.

Нагадаємо, 10 липня стали відомі вимоги Ryanair, які "Борисполю" висунув лоукостер Ryanair, і з приводу яких аеропорт намагається вести переговори.

Серед них: безкоштовна аеронавігація, безкоштовні площі для реклами, безкоштовна оренда площ в терміналі, безкоштовна земля для будівництва готелю, єдина ставка аеропортового збору на пасажира на 4 роки в розмірі 7,5 доларів.

Також, генеральний директор аеропорту "Бориспіль" розповів, що буде з купленими квитками, якщо договір з лоукостером Ryanair не підпишуть.

Згодом, міністр інфраструктури Володимир Омелян припустив, що ірландський лоукостер Ryanair оголосить про скасування польотів до України.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: