Затриманому на хабарі директору департаменту НБУ продовжили запобіжний захід

Вівторок, 6 червня 2017, 15:05

Печерський районний суд Києва 24 травня продовжив на 2 місяці запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання відстороненому від виконання зобов'язань директорові департаменту платіжних систем й інноваційного розвитку Національного банку Сергію Шацькому.

Про це свідчать матеріали суду, передають "Українські Новини".

Як повідомлялося, раніше Генпрокуратура заявила, що 2 лютого під час отримання останньої частити неправомірної вигоди у сумі 25 тисяч доларів США затримано директора одного із департаментів НБУ та трьох його спільників, які виступали в ролі посередників.

Реклама:

Затриманому представнику Нацбанку повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України, а також його спільникам за ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 368 КК України (одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди у особливо великому розмірі для себе, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди, а його спільникам посередництво у її отриманні).

У суботу Печерським судом Києва Шацькому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 800 тисяч гривень.

Стосовно трьох спільників, які виступали у ролі посередників судом обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту за місцем постійного проживання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!