Український стартап PetCube купив канадського конкурента

П'ятниця, 30 червня 2017, 12:25

Один з найвідоміших українських стартапів Petcube, який продає однойменні відео-камери для дистанційних розваг та догляду за домашніми тваринами, придбав PetBot, канадську компанію, що продає відеокамери, оснащені пристроєм для годування тварин

Про це повідомляє Watcher з посиланням на прес-службу компанії.

Petcube купує як активи, так і інтелектуальну власність компанії. Засновник PetBot Місько Дзамба приєднається до команди Petcube в статусі головного інженера компанії.

З придбанням PetBot, Petcube суттєво поглибить свою експертизу в питаннях штучного інтелекту та машинного навчання, які будуть використовуватись в наступних релізах продукції компанії.

Реклама:

У Petcube Дзамба очолить команду AI (штучного інтелекту), розробляючи програмне забезпечення нового покоління, яке буде інтегроване у всі продукти та послуги Petcube. Клієнти PetBot будуть продовжувати отримувати підтримку протягом наступних 12 місяців.

Petcube незабаром планує запустити власну інтерактивну камеру для годівлі тварин під назвою Petcube Bites. В даний час Petcube Bites доступна для передзамовлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: