Ціна на нафту почала знижуватися

Середа, 28 червня 2017, 10:25

Нафта дешевшає в ході азіатських торгів після чотирьох сесій підвищення цін, трейдери стурбовані даними Американського інституту нафти про збільшення її товарних запасів в США.

Про це свідчать дані Bloomberg.

Ціна серпневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures опустилася на 9 центів (0,19%) - до 46,56 долара за барель.

Реклама:

Серпневий контракт на нафту WTI на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі подешевшав на 0,17 долара (0,38%) - до 44,07 долара за барель.

У вівторок обидві марки продемонстрували активне зростання цін, Brent піднялася на 0,82 долара (1,8%), до 46,65 долара за барель, WTI - на 0,86 долара (2%), до 44,24 долара за барель .

За оцінками API, нафтові резерви США за тиждень поповнилися на 851 тис. барелів, тоді як ринок розраховував на їх скорочення в результаті припинення частини операцій в Мексиканській затоці через тропічний ураган "Сінді".

Запаси бензину в США, за даними API, виросли на 1,4 млн барелів, дистилятів - на 678 тис. барелів.

Разом з тим аналітики очікують, що міністерство енергетики США в середу повідомить про скорочення товарних запасів нафти на 3,25 млн барелів за минулий тиждень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!