"Укрхімтрансаміак" заблокований працівниками Генпрокуратури та СБУ

Четвер, 22 червня 2017, 10:55

Співробітники правоохоронних органів заблокували роботу ДП "Укртрансамміак".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Вранці, 21 червня, о 8:00, група осіб, які представилися співробітниками Генеральної прокуратури, заблокували роботу підприємства і не допустили працівників на робочі місця", - йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, дана ситуація демонструє відсутність взаємодії державних органів.

Реклама:

Відзначається, що Генеральна прокуратура і СБУ як і раніше використовують старі методи і "антиєвропейські підходи", дестабілізуючи при цьому роботу "Укрхімтрансаміаку", що може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що з метою недопущення цих ситуацій зараз створено оперативний штаб для управління підприємством в екстрених умовах, а Міністерство економічного розвитку і торгівлі вже поінформовано про ситуацію. 

Нагадаємо,  10 березня Генпрокуратура повідомила про підозру колишньому директору державного підприємства "Укртрансхімаміак" Віктору Бондіку.

До свого звільнення колишній міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус казав, що протягом року Кононенко активно лобіював своїх людей на посаду гендиректора "Укртрансхімаміака".

"У мене і моєї команди немає бажання бути ширмою для відвертої корупції або підконтрольними маріонетками для тих, хто хоче в стилі старої влади встановити контроль над державними грошима. Я не хочу їздити в Давос, розповідати їм про наші успіхи, в той час як за нашою спиною вирішуються якісь питання в інтересах окремих людей. Ці люди мають імена. І одне з цих імен я вам зараз озвучу. Це Ігор Кононенко", - казав він у зв'язку зі своїм звільненням. 

УДП "Укрхімтрансаміак" - один з найбільших транспортувальників аміаку в СНД.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: