"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ахметов підвищив своїм металургам зарплати на 20%

П'ятниця, 2 червня 2017, 13:54

"Метінвест" з 1 червня збільшив заробітну плату співробітникам всіх своїх українських підприємств в середньому на 20%.

Як повідомляється в прес-релізі компанії в п'ятницю, про це повідомили генеральні директори "Азовсталі" і ММК ім. Ілліча Енвер Цкітішвілі та Юрій Зінченко прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману в ході його відвідин "Азовсталі" 1 червня, передає "Інтерфакс-Україна".

"Не дивлячись на серйозні труднощі," Метінвест "нарощує інвестиції в розвиток виробництва і соціальний захист співробітників. З 1 червня 2017 року на всіх підприємствах компанії заробітна плата збільшена на 20%", - констатується в прес-релізі з посиланням на гендиректорів.

Нагадаємо, "Метінвест" Ахметова наростив виручку на 43%.

Реклама:

 15 березня  Метінвест заявив про повну втрату контролю над роботою всіх своїх активів на тимчасово неконтрольованій території.

Зокрема, ПрАТ "Єнакіївський металургійний завод" (включаючи його Макіївську філію - ПрАТ "Макіївський металургійний завод"), ПрАТ "Єнакіївський коксохімпром", ПрАТ "Харцизький трубний завод", ПрАТ "Комсомольське рудоуправління", ПрАТ "Краснодонвугілля", ПрАТ "Донецьккокс" та Спільне українсько-швейцарське підприємство ТОВ "Метален".

Основними акціонерами "Метінвесту" є група "СКМ" Ріната Ахметова (71,24%) і "Смарт-холдинг" Вадима Новінського (23,76%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: