Мінфін дав своїм підлеглим 8 мільйонів на покращення порталу "E-Data"

П'ятниця, 16 червня 2017, 20:05

Міністерство фінансів 9 червня уклало угоду з ДУ "Відкриті публічні фінанси" про послуги зі створення програмного забезпечення для розвитку та вдосконалення функціонування Єдиного веб-порталу використання публічних коштів на 8,20 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

Закупівлю провели за переговорною процедурою через відсутність конкуренції, бо держустанова є адміністратором "E-Data".

На першому етапі мають обстежити софт порталу, розробити і затвердити технічне завдання по створенню софту, а на другому етапі – розробити нові функціональні можливості відповідно до технічного завдання.

Реклама:

Над кожним із етапів працюватиме по 15 осіб із погодинною ставкою в розмірі 500 гривень: три менеджери, чотири інженери-програмісти, чотири техніки-програмісти, аналітик комп’ютерних систем і три оператори диспетчерської служби.

Обов’язки керівника створеної наприкінці березня держустанови "Відкриті публічні фінанси" виконує Олександр Комареус.

Згідно декларації за 2016 рік, раніше він працював у ПАТ "Укрзалізниця", а його дружина Тетяна Комареус завідує сектором Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Особа на ім’я Олександр Володимирович Комареус відома як випускник бізнес-школи МВА приватного Міжнародного інституту менеджменту (МІМ-Київ).

У 2014 р. він був в. о. начальника ДУ "Управління збірних команд та забезпечення спортивних команд "Укрспортзабезпечення" Міністерства молоді та спорту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!