"Укрнафта" подвоїла обсяги видобутку нафти на Західній Україні

П'ятниця, 16 червня 2017, 14:03

"Укрнафта" в два рази збільшила обсяги видобутку на двох родовищах нафти в західних областях України.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Сукупний добовий видобуток нафти на 22 свердловинах "Укрнафти" на Долинському і Північно-Долинському родовищах збільшилася на 80 тонн - до 130 т/добу, що становить близько 3,3% добового видобутку нафти і газового конденсату в компанії", - йдеться в прес-релізі.

З листопада 2016 року по травень 2017 року 22 свердловини, що обслуговуються НГВУ "Долинанафтогаз", були оснащені новими електроцентробіжними насосами (ЕЦН) підвищеної продуктивності в рамках пілотного проекту по оптимізації роботи свердловин в західному регіоні.

Реклама:

В рамках проекту вже отримано додатково 11,5 тис тонн нафти і 3,7 млн ​​м³ природного газу. В даний час проводяться роботи по оснащенню свердловин системами дистанційного моніторингу параметрів роботи УЕЦН.

Як повідомляється, аналогічні проекти по оптимізації роботи свердловин реалізуються також на 8 родовищах "Укрнафти" в Сумській і Чернігівській областях.

Нагадаємо, в першому кварталі 2017 ПАТ "Укрнафта" отримала понад 71 мільйон чистого прибутку в порівнянні зі збитками в минулому році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: