Огляд ринку новобудов Львова за травень 2017

П'ятниця, 16 червня 2017, 11:00

За якими цінами забудовники реалізували житло у Львові у травні 2017 року? Огляд первинної нерухомості покаже, як змінювалася вартість квадратного метра у львівських новобудовах.

Середня вартість квадратного метра на первинному ринку нерухомості Львова у травні поточного року склала 16 100 грн. Відносно квітня вона зменшилась на 0,6%. Починаючи з січня, середня ціна квадратного метра продовжує падати: у перший місяць нового року вона складала 17 000 грн. Таку ж ситуацію можна спостерігати і з мінімальною вартістю квадратного метра первинної нерухомості. Якщо в січні вона становила 12 200 грн., то у травні – вже 11 500 гривень.

 

Де у Львові найдешевші квартири

Тим, хто підшуковує новобудови міста Львів за низькими цінами, варто скористатися сервісом ЛУН.ua, що має інтерактивну карту. На ній нанесені всі завершені об’єкти й новобудови на стадії зведення, в яких можна придбати помешкання напряму в забудовника. Карта дозволяє відразу оцінити, у якому районі більша кількість пропозицій, а також дає змогу відібрати квартири в бажаному ціновому діапазоні та з потрібними параметрами.

Реклама:

Найдорожчі помешкання традиційно реалізують у центрі Львова, у Галицькому районі. Тут середня вартість квадратного метра сягає 28 600 грн. (дані аналітиків сервісу ЛУН за травень 2017 року). Друге місце займає Личаківський район з 22 500 грн. за кв. метр. У Франківському районі, що посів 3-е місце за високою вартістю нерухомості, квартири продають у середньому за ціною 18,5 тис. грн. за кв. метр.

Найдешевше ж купити житло можна в Сихівському районі, де в середньому вартість квадратного метра в новобудовах за травень 2017 року склала 14 500 грн. Як видно на карті ЛУН.ua, ця частина міста заповнена різноманітними пропозиціями нерухомості. Не зважаючи на те, що округ пропонує найдешевше житло, тут можна знайти й кілька пропозицій бізнес-класу з просторими й комфортабельними апартаментами. Хоча будинків економ і комфорт-класу, звісно, значно більше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!