Росія вимагає від Липецького торгового дому Roshen 2,7 мільйона доларів податків

Середа, 14 червня 2017, 18:09

Федеральна податкова служба РФ по Липецької області провела податкову перевірку ТОВ "Рошен" у м. Липецьку за 2014-2015 рр, в результаті якої вимагає 2,7 мільйона доларів податків.

Про це повідомляє прес-служба Roshen.

Як зазначає прес-служба, в результаті перевірки органи ФНС РФ прийшли до неправомірного і необґрунтованого висновку щодо того, що ТОВ "Рошен" при виплаті дивідендів в Україні, не мало права застосувати пільги, встановлені в Угоді про уникнення подвійного оподаткування доходів і майна та попередження податкових ухилень від сплати податків між урядом РФ і урядом України від 8 лютого 1995 року.

РФ вимагає від ТОВ "Рошен" сплатити більш ніж 150 млн руб (близько 2,7 млн ​​доларів) податку на доходи іноземних організацій не мають відношення до належної виробничої практики сплати податків або боротьбі з податковими ухиленнями.

Реклама:

"Корпорація ROSHEN заявляє, що дані претензії з боку ФНС РФ є неправомірними і порушують міжнародні зобов'язання РФ відповідно до вищезазначеного Угодою. Корпорація ROSHEN і всі юридичні особи, що входять до її складу, сплачують податки в повній відповідності з чинним законодавством. Дані претензії є спробою стягнути з корпорації ROSHEN додаткові податки, які були належним чином сплачені в бюджет України ", - заявили в прес-службі.

Зазначається, що корпорація буде використовувати всі наявні правові засоби з метою захистити свої порушені інтереси і права, а також не допустити неналежного оподаткування доходів корпорації органами ФНС РФ на шкоду бюджету України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: