"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінагрополітики запустило спеціальний ресурс для аграріїв

Понеділок, 12 червня 2017, 18:45

Міністерство аграрної політики та продовольства України разом з представниками Офісу підтримки реформ (RST) та за сприянням Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) створили допоміжний інформаційний ресурс для всіх стейкхолдерів агросектору.

Про це йдеться в повідомленні Мінагрополітики.

Інфоресурс розрахований на тих, хто шукає конкретну інформацію щодо практичного аспекту ведення агробізнесу в Україні.

"Потреба у системній та прозорій інформаційній роботі Міністерства не викликає сумніву ні в кого з нашої команди. Саме тому ми ще минулого року розпочали роботу над таким комплексним інформаційним ресурсом, який має закрити прогалини в інформації за пріоритетними напрямками роботи Міністерства", - зазначила заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева.

Реклама:

"Ресурс створений для широкого кола користувачів, і, в першу чергу, для наших фермерів", - добавила она.

Допоміжний ресурс інформує користувачів про аграрні та продовольчі виставки за кордоном, діючі проекти технічної допомоги, що фінансуються  донорськими організаціями (49 проектів), розроблені регіональні бюджетні програми підтримки в Україні, торговельні аграрні місії, "білі" книги інвесторів, експортне портфоліо аграрного сектору України, юридичний довідник для іноземних інвесторів в український аграрний сектор.

Інформація на порталі про календарні події розміщена за принципом кольорового розподілу (за категоріями підтримки Мінагрополітики: червоний - за підтримки, зелений - за сприяння, жовтий - рекомендує захід, синій - інформує про захід). Додатково в кожному заході вказані відповідальні оператори за організацію поїздки української сторони.

Окрім того, для зручності користування, введені фільтри за регіоном України, спеціалізації, стратегічним пріоритетом Мінагрополітики та джерелом фінансування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: