США пропонує нові санкції проти РФ

Четвер, 1 червня 2017, 09:35

Керівники комітету по банках сенату США пропонують посилити санкції проти Росії через її дій в Україні, Сирії, а також в кіберпросторі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на агентство Bloomberg.

Як повідомляється, з такою пропозицією виступили в середу голова комітету по банках сенатор з Айдахо Майк Крейпо і співголова від демократів сенатор з Огайо Шеррод Браун.

Така пропозиція сенаторів свідчить про намір частини конгресменів перешкодити президенту США поліпшити відносини з Росією.

Реклама:

Зокрема, цей законопроект дозволить розширювати санкції проти таких секторів економіки, як металургія та залізні дороги.

"Це дозволить закріпити законодавчо і посилити існуючі санкції, що впливають на російські проекти в сфері енергетики і боргове фінансування в ключових секторах економіки", - наголошується в повідомленні з посиланням на сенаторів Крейпо і Брауна.

"Не дивлячись на існуючі санкції, Росія як і раніше залишається ворожою, непокірною державою, яка розгортає свою військову діяльність, застосовує ресурси кібернетичного інформаційного шпигунства і економічні важелі, щоб завдати шкоди США і внести розкол між ними і їх союзниками", - повідомляють сенатори.

Раніше повідомлялося, що фінансове відомство США розробляє розширені фінансові санкції проти КНДР, Ірану і Сирії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!