На Нивках з'явиться унікальний Живий квартал

Середа, 31 травня 2017, 13:01

Незабаром у Києві з’явиться перший в столиці житловий комплекс, в якому враховані головні тенденції сучасної урбаністики: відкриті квартали, екологічність і добросусідська атмосфера. Про це стало відомо під час презентації нового проекту компанії KAN Development "Файна Таун"  17 травня в IQ Business Center.

 

За словами Ігоря Ніконова, живий квартал "Файна Таун" привнесе новаторські принципи будівництва житлових комплексів, згідно яким при плануванні простору особлива увага наділяється якості життя та добросусідству. В KAN Development завіряють, що на Нивках буде збудований не просто квартал, а нове середовище з дружньою атмосферою всередині, мешканцям якого буде надано широкий вибір можливостей для дозвілля безпосередньо на території власного подвір`я. Представники компанії відмічають, що таким чином їм вдалося привнести принципово нову  філософію роботи компаній будівельної галузі України, фактично відродив термін "добросусідство".

"Ми не будуємо квадратні метри, ми створюємо дружнє середовище для життя – це для нас дуже важливо. Це добросусідська атмосфера, в якій люди повинні між собою спілкуватися та дружити. Ми хочемо, щоб, потрапив на подвір`я, людина мала змогу насолодитися чашкою кави з сусідом в кафе на першому поверсі, зайти в магазин органічних продуктів, позичити у сусідів дриль чи просто попросити моркву для супу. Щоб пенсіонери могли зіграти в доміно з друзями, спостерігаючи, як онуки поруч грають на дитячих майданчиках. Щоб можна було займатися будь-яким видом спорту чи приготувати шашлик в спеціально відведеній для пікніку зоні. І ми поєднаємо це все в одному проекті", - оголосив Ігор Ніконов, додавши, що KAN Development перша будівельна компанія, яка буде професійно займатися організацією дозвілля покупців її нерухомості. Проектом передбачені різноманітні варіанти проведення вільного часу: на території комплексу на постійній основі будуть проводитися конкурси, змагання, концерти, ранкові заняття йогою, різноманітні спортивні івенти, організовані командою аніматорів.

Розташований у восьми хвилинах від станції метро житловий квартал матиме відкриті квартали та зони дозвілля. Так, 12 із 39 гектарів майбутнього комплексу відведуть для 4 тис. кущів та близько 1000 дерев, 420 лавок та 7 тренажерних конструкцій, 24 дитячих та 17 спортивних майданчиків, а також 6 арт-об'єктів, 2 фонтани та велосипедної доріжки загальною протяжністю 3 км. У новому житловому кварталі також зроблять акцент на екологічність та енергоефективність. Будинки будуть обігріватися автономною котельнею, будуть оснащені бойлерами, індивідуальними лічильниками теплової енергії, енергозберігаючим освітленням, а також системами збору сміття за допомогою підземних контейнерів.

Реклама:

"Коли я чую словосполучення "спальний район", у мене аж тиск піднімається! – каже почесний президент KAN Development. – На відміну від бетонних коробок, які пригнічують розвиток людей, ми прагнемо створити позитивний простір для життя - Живий квартал".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!