Лотерейний бізнес має платити за право працювати на ринку – Мінфін

Понеділок, 29 травня 2017, 17:43

У Міністерстві фінансів передбачають внесення операторами ринку плати за право вести діяльність з організації лотерей. 

Про це йдеться в проекті постанови Кабінету міністрів "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей та встановлення розміру плати за видачу ліцензії на провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей", передає Укрінформ.

"Установити, що розмір плати за видачу ліцензії на провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей складається з двох частин:  фіксованої частини, яка становить 100 000 (сто тисяч) розмірів місячного прожиткового мінімуму для працездатної особи, встановленого законом, що діє на день прийняття органом ліцензування рішення про видачу ліцензії... та нефіксованої частини, розрахунок якої здійснюється згідно з додатком", - йдеться в документі.

Окрім цього, фіксована частина розміру плати за видачу ліцензії на провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей сплачується до державного бюджету, а нефіксована - до місцевого бюджету адміністративно-територіальної одиниці, на території якої розташовані відповідні пункти розповсюдження лотерей.

Реклама:
 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!