Vodafone готується до запуску платіжного додатку Vodafone Pay

Понеділок, 29 травня 2017, 11:27

Компанія "Vodafone Україна" розпочала тестування платіжного додатку Vodafone Pay.

Про це повідомляє Ain.ua.

Як зазначається, це сталося в п'ятницю, 26 травня.

Vodafone Pay - мобільний додаток для проведення платежів. Зараз посилання на офіційному сайті Vodafone повідомляє про помилку, однак в кеші Google можна подивитися, як вона виглядала.

Реклама:

Реєстрація досить проста: введення мобільного телефону, введення коду з SMS і установка PIN-коду для входу в додаток. Якщо з цим же номером телефону ви були зареєстровані в системі MasterCard MasterPass, додаток покаже повідомлення з можливістю підключити банківську карту з MasterPass.

Мобільний додаток дозволяє оплачувати понад 400 послуг, включаючи комунальні, грошовими коштами з балансу вашого мобільного рахунку або з прив'язаної платіжної картки; переказувати гроші з картки на картку (p2p) як за повним номером картки, так і за допомогою номера телефону, якщо номер картки одержувача невідомий.

А також використовувати систему MasterPass для зберігання карт і поповнювати мобільний рахунок без комісії.

Також в додатку доступна історія проведених платежів; можливість виставити рахунок; WEB-паспорт, QR-код і QR-сканер, а також відповіді на найбільш поширені питання.

Vodafone Pay може бути встановлено на смартфони з Android 4.4 і вище або з iOS 7.0 і вище для абонентів будь-якого українського мобільного оператора, але оплата з рахунку мобільного номера доступна тільки абонентам-передплатникам "Vodafone Україна".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: