OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 26 травня 2017, 21:00

Головні економічні новини за 26 травня.  

Про олігархів. На ринок імпорту газу з Європи вийшли компанії Пінчука і група Приват Коломойського та Боголюбова. Також в міжнародний газовий трейдинг повернулися Рінат Ахметов і Дмитро Фірташ з партнерами.

Про ДПЗКУ. Державна продовольчо-зернова корпорація України отримала рішення суду про стягнення з кіпрської компанії Lirtavis Enterprises Limited заборгованості у розмірі 44,8 мільйона доларів.

Про Держгеонадра. Новий голова Держгеонадр Олег Кирилюк захопив будівлю за допомогою замінування та скандального помічника.

Реклама:

Про НБУ. Національний банк України отримав 68,453 мільярда гривень прибутку за 2016 рік.

Про Укргазбанк. Прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру колишньому заступнику голови правління "Укргазбанку" за фактом службової недбалості, що спричинило збитки на суму понад 16 мільйонів гривень.

Про Укрсоцбанк. Німеччина відмовила в екстрадиції в Україну колишнього голову правління Укрсоцбанку Бориса Тимонькіна.

Про митницю. Щоденні надходження платежів з митниці на сьогодні становлять 1,3 млрд грн – на 500 мільйонів більше, ніж раніше.

Про транш від МВФ. Місія Міжнародного валютного фонду за підсумками роботи в Києві повідомила про необхідність технічного доопрацювання законопроектів та їх парламентської підтримки, що стосуються пенсійної та земельної реформ, пожвавлення приватизації та забезпечення конкретних результатів антикорупційних зусиль.

Ще джерело заявило, що МВФ не схвалив пенсійну реформу, яку підготував Кабінет міністрів.

Тексти дня:

Скарби "Хрещатика". Як київська влада "закопала" 370 мільйонів у "Парковому містечку"

Київ може втратити 370 мільйонів гривень через багатоходову оборудку за участі житлового комплексу "Паркове містечко", колишніх власників банку "Хрещатик" та київських чиновників.

Навіщо воскресла Nokia

ЕП взяла у президента HMD Global Флоріана Зайхе інтерв'ю, в ході якого з'ясувала, як і навіщо воскрес бренд Nokia, чим смартфони Nokia будуть відрізнятися від конкурентів і чому компанія не випустила флагман.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!