Балчун хоче продовжити контракт з "Укрзалізницею"

П'ятниця, 26 травня 2017, 14:47

Голова правління "Укрзалізниці" Войцех Балчун і Кабмін мають намір продовжити співпрацю і підписати новий контракт.

Про це заявив Балчун в інтерв'ю Liga.net.

"Контракт закінчується 5 червня. Продовження - це бажання двох сторін: Кабміну і моє. Можу сказати, що я себе відчуваю комфортно. Будь-який варіант буде для мене хорошим. Це дає мені відчуття свободи", - заявив Балчун.

"Якщо серйозно, я вважаю, що ми на початку шляху. Зараз, створивши команду, налагодивши процеси, ми готові до стрибка в зростанні фірми. Якщо мені доведеться продовжувати цю місію, для мене це буде чудова бізнес-пригода. Мені здається, що умови будуть трохи легші, ніж на першому, найскладнішому етапі", - запевняє він.

Реклама:

Голова правління УЗ назвав свої ключові досягнення.

"Головне - нам вдалося зробити так, щоб УЗ не зупинилася. Компанія Ernst&Young за результатами фінансового аудиту в цьому році прибрала зі свого звіту пункт, в якому говорилося, що є ризик для продовження діяльності УЗ", - сказав Балчун.

"Стратегія показує, що у нас є довгострокове бачення, а не тільки короткострокове, як це завжди було в УЗ. Програма інвестицій на 5 років обсягом 130-150 млрд грн - такої програми ніколи не було. Це надзвичайно важливий сигнал для всіх, і це реальний план. Також потрібно взяти до уваги, що з липня минулого року до березеня нинішнього ми підняли зарплати для всіх співробітників на 50%", - заявив Балчун.

Також керівник Укрзалізниці перерахував невдачі своєї команди.

"Я очікував, що деякі речі вийде зробити швидше. Що буде більше готовності до більш глибоких реформ. Я скажу трохи образливу річ, але мені здається, в Україні дуже багато красивих слів і заяв", - запевняє він.

"Я постійно намагаюся донести ринку, з боку якого відчуваю величезний тиск: реформа такого гіганта, як УЗ, - це піт, кров, сльози, смиренність і терпіння. Якщо хтось через місяць моєї роботи питає, де реформи, то ця людина не має ніякого поняття про управління такою організацією", - резюмував Балчун.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: