"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Країна Чудес Made in Ukraine: 3 та 4 червня на Контрактовій площі

Середа, 24 травня 2017, 10:00

Другий фестиваль сезону #madeinukraine на Контрактовій відбудеться 3 та 4 червня. Все, що може показати сучасна, стильна, молода Україна – це фестиваль Країна Чудес. Час роботи – з 10:00 до 20:00. Вхід для відвідувачів вільний.

 

На цей фестиваль відбір учасників проводився із 1500 заявок, і були враховані якість, ціни, сервіс та асортимент товарів виробників. Це виробники з усіх товарних груп: дорослий та дитячий одяг, взуття для усієї родини, аксесуари, сумки та наплічники, прикраси, побутові товари, товари та декор для дому. Вже чотири роки проект У пошуках Made in Ukraine відшукує українських виробників, і найголовніше – представляє на своїх заходах тільки товари перевіреної якості.

Розваги для гостей фестивалю:

  • Інстафотозона для фанатів мобільної фотографії. Декілька різних фотофонів, інста-рамки, інстапринтер – все, що забажаєте, навіть інстарамка для тварин.
  • Більше того, якщо ви прийдете зі своїм чотирилапим другом – ви зможете взяти участь в конкурсі в інстаграмі, виклавши навіть одне фото вашого собаки (хоча, і кота, і єнота, гекона, домашньої черепашки – нам немає різниці, хто живе у вас в якості домашньої твариниJ)з хештегом #instadog_madeinukraine, і виграти подарунок для вас і чотирилапого. Приз виграє фото, яке за час проведення конкурсу набере найбільше лайків від користувачів інстаграму.
  • Лаунж-зона на фестивалі – це величезний живий газон із шезлонгами та кальянами. Не потрібно їхати кудись в парк чи за місто, щоб повалятися на траві та відчути себе на природі. Країна Чудес дарує таку можливість прямо посеред історичного центру Києва.
  • Фуд-корт з усієї України – 20 точок з найрізноманітнішою їжею. Морепродукти, устриці, равіолі, пончики, бургери та м`ясо-гриль – кожному буде, що поїсти.
  • Особлива увага - дітям. Розваги для дітей, малювання, аніматори, ігри, майстер-класи у дитячій зоні – і все це на свіжому повітрі;
  • Для чотирилапих – ресторан для собак, фотозона для тварин, багато місця для прогулянок;

Найкращий початок літа – це Країна Чудес Made in Ukraine.

Реклама:

Засновниця проекту У пошуках Made in Ukraine та однойменного фестивалю – журналістка Юлія Савостіна.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!