METRO та WOG посперечаються за право годувати пасажирів УЗ

П'ятниця, 19 травня 2017, 18:53

Укрзалізниця провела процедуру розкриття конкурсних пропозицій на визначення єдиного оператора з постачання продуктів харчування для пасажирських поїздів далекого прямування.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Зазначається, що у відкритому конкурсі взяли участь три компанії: ТОВ Метро Кеш енд Керрі Україна, WOG Retail та ТОВ Вітал-Тер. Згідно з умовами конкурсної документації, оцінка пропозицій буде проходити протягом 10 днів з моменту їх розкриття.

Головним критерієм вибору постачальника є гарантовано висока якість продукції. Учасники конкурсу повинні запропонувати стандартний асортимент продукції для реалізації в поїздах з обов'язковим нанесенням фірмового стилю ПАТ Укрзалізниця: чай чорний і зелений, кава розчинна і з молоком, печиво галетне і пісочне, вафлі шоколадні і ванільні, вода мінеральна та солодка, цукор.

Реклама:

"Ми прагнемо визначити єдиного постачальника продуктів харчування для всіх поїздів далекого прямування. Це дозволить більш ефективно організувати поставку поїздів продуктами харчування", - зазначив директор з пасажирських перевезень і сервісу Укрзалізниці Ігор Романків.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: