"Приватбанк" переводить закупівлі на ProZorro

Четвер, 18 травня 2017, 10:25

"Приватбанк" розпочав проведення закупівель обладнання, матеріалів і послуг на базі створеного ним раніше майданчика "ПриватМаркет" у системі електронних держзакупівель ProZorro.

Про це повідомила прес-служба банку.

"Ми вирішили використати всі переваги майданчика на ProZorro, створеного командою Приватбанку, і проводити на його базі переважну більшість власних закупівель", – заявив заступник голови правління банку Олександр Дрелінг.

За його словами, перевагою такого варіанту є прискорення закупівлі і гарантований банком вибір перевірених постачальників більш ніж з 100 тис. компаній – учасників "ПриватМаркету".

Реклама:

Дрелінг уточнив, що першим тендером, який був оголошений банком на майданчику "ПриватМаркета", була закупівля витратних матеріалів – термопаперу для POS-терміналів.

Заступник голови правління додав, що, окрім створення на базі "ПриватМаркета" зручного майданчика для проведення держтендерів і реалізації держпроектів, одним з напрямів його розвитку буде реалізація можливості автоматизованого управління витратами та бюджетами держпідприємств, що надасть змогу зменшити вплив людського фактору і можливої корупції при проведенні закупівель.

Нагадаємо, найбільший в Україні безкоштовний торговий майданчик ПриватМаркет дозволяє компаніям і підприємствам представляти свої товари та послуги та напряму брати участь у тендерах, у тому числі й держзакупівлях.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: