"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Одноклассники" впевнені, що продовжать роботу в Україні

Вівторок, 16 травня 2017, 18:00

У соцмережі "Одноклассники" заявили, що знайдуть спосіб продовжити роботу в Україні, незважаючи на потрапляння під санкції.

Про це повідомляє "112 Україна" із посиланням на прес-службу соцмережі.

"Сервіси ОК завжди слугували об'єднанню людей поза політикою і географічними кордонами. Ми сподіваємося, що інтереси наших користувачів залишаться на першому місці. Разом ми знайдемо спосіб залишатися на зв'язку, і 9,5 млн українських користувачів ОК, наші партнери і клієнти зможуть користуватися сервісами соціальної мережі так, як вони звикли", - заявила директор з комунікацій "Одноклассников" Анастасія Жбанова.

Вона підкреслила, що ця соцмережа – в першу чергу розважальна.

Реклама:

Як відомо, 16 травня 2017 року президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких соцмережі "Вконтакте" і "Одноклассники", компанія "Яндекс".

В РНБО і СБУ "Українській правді" заявили, що питаннями реалізації заборон займатиметься Державна служба спецзв'язку та захисту інформації України.

Інтернет-провайдер "Ланет" заявив, що може протягом декількох хвилин заблокувати сайти, які потрапили під дію санкцій.

Укртелеком повідомив, що вже почав виконувати указ президента про санкції проти російських соцмереж та інтернет-ресурсів.

В Інтернет-асоціації України заявляють, що здійснення блокування російських сайтів українськими провайдерами поки технічно неможливо. Там вважають, що для реалізації рішення про санкції провайдерам потрібно час і великі кошти на переоснащення обладнання та зміна топології мережі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!