У Омеляна обіцяють Транспортну стратегію до 2030 вже за місяць

Понеділок, 15 травня 2017, 18:34

Проект Національної транспортної стратегії до 2030 буде доопрацьовано робочою групою при Міністерстві інфраструктури України, після чого її передадуть в інші відомства для затвердження.

Про це повідомив під час зустрічі зі створення робочої групи, яка працюватиме над проектом Національної транпортної стратегії, представник Офісу ефективного регулювання Тарас Слободянюк в Міністерстві інфраструктури, передає Укрінформ.

"У нас є приблизно місяць на опрацювання коментарів, тобто, через місяць процес обговорення закривається і стратегія передається в інші міністерства на затвердження", - сказав Слободянюк.

За його словами надійшло понад 50 офіційних коментарів від громадських організацій, котрі можуть бути включені до стратегії після їх опрацювання.

Реклама:

Слободянюк розповів, що після формування стратегії, в МІУ буде створений інший документ, що міститиме план конкретних кроків з реалізації стратегії.

Робочі групи будуть створені за п'ятьма основними напрямками стратегії: державне управління (з інституційної реформою МІУ); інтеграція української транспортної системи в світову транспортну мережу і підвищення рівня стандартів; фінансування для розвитку сектору; траснспортна безпека, в тому числі, екологічна; мобільність та міжрегіональна інтеграція.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: