Гройсман розповів, навіщо їде до Ізраїлю

П'ятниця, 12 травня 2017, 20:54

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів деталі майбутнього візиту в Ізраїль, який запланований на початок наступного тижня.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

У зв'язку з поїздкою, за словами прем'єра, наступного тижня його звіту у Верховній Раді може не бути.

"У понеділок-вівторок я відвідую з урядовою делегацією Ізраїль. У нас є ряд важливих питань, які ми повинні узгодити. Ми маємо близько 22 заходів за 1,5 дня і 22 заходи, які я повинен провести", - сказав він.

Реклама:

"Я їду, в тому числі, з українським бізнесом, з інноваційним бізнесом, ми хочемо вивчити досвід Ізраїлю щодо технологічних парків, нових технологій в аграрному секторі і це для нас надзвичайно важливо для розвитку національної економіки", - розповів Гройсман.

"Ми укладемо угоду між Моз України та Ізраїлю щодо стратегічного співробітництва. Ми також узгодимо питання по роботі Центру реабілітації воїнів АТО, Ізраїль буде надавати консультативну допомогу. У мене також зустріч з прем'єром Ізраїлю, головою парламенту і президентом. Я вважаю, що ця поїздка буде результативною з точки зору двосторонніх угод", - додав він.

Гройсман також має намір поставити питання про затвердження цього року угоди про Зону вільної торгівлі.

"У нас величезний потенціал щодо нашої двосторонньої торгівлі. Ми будемо радитися з керівництвом парламенту, коли це зробити, щоб це було ефективно", - пояснив прем'єр-міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!