Сбербанк спростував не грошовий продаж української "дочки"

П'ятниця, 7 квітня 2017, 18:09

Сбербанк Росії спростував повідомлення про те, що операція з продажу українського дочірнього банку є не грошовою.

Про це "Інтерфаксу" повідомили в прес-службі кредитної організації.

"Інформація про те, що в угоді про продаж ПАТ "Сбербанк" (Київ) відсутня грошова складова, не відповідає дійсності. В рамках підписаних угод умови угоди не розкриваються", - повідомили в прес-службі.

Раніше "Нова газета" повідомила, що в рахунок оплати за український актив один з покупців, Григорій Гусельников, передає Сбербанку 98% російського Норвік банку (бренд Вятка-банк в Кіровській області), земельну ділянку на 13,6 млн доларів, готелі "Хілтон Єкатеринбург "(19,8 млн доларів) і "Хілтон Можайськ" (25,5 млн доларів).

Реклама:

Також, за даними видання, передати передбачалося рефінансовані кредити операторів "Хілтон Кіров" і "Хілтон Пермь" на 23,4 млн доларів.

У прес-службі Сбербанку відмовилися прокоментувати, чи буде російський Норвік банк переданий Сбербанку в ході операції з продажу української кредитної організації.

Сбербанк увечері 27 березня оголосив про продаж 100% акцій української "дочки" консорціуму інвесторів, куди увійдуть Norvik Banka (належить бізнесменові Григорію Гусельникову) і син власника нафтової компанії "Русснефть" Михайла Гуцерієва Саїд.

Нагадаємо, російське видання "Комерсант" повідомляло, що покупці заплатять за український "Сбербанк" приблизно 130 млн доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!