"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Під будинком Гонтаревої пройшла акція протесту, їй розмалювали паркан

Четвер, 6 квітня 2017, 10:09

Під маєтком глави Національного банку Валерії Гонтаревої пройшла акція протесту, в результаті якої було розмальовано паркан.

Трансляцію вів телеканал "112 Україна".

Повідомляється, що активісти, переважно молоді жінки, вимагали закриття російських банків в Україні та відставки Гонтаревої. На паркані вони намалювали свиню з російським прапором, а також нанесли написи "Вбивця", "Крадійка", "Посіпака" та знаки долара.

Сама Готарева, судячи з трансляції, коротко поспілкувалась із пікетувальниками і сказала їм, що їй не соромно за проведені реформи в банківській галузі.

Активістки також намагались блокувати виїзд автомобіля Гонтаревої, вимагаючи пояснити "співпрацю з російськими банками".

Реклама:

Як повідомлялося, 3 квітня нардеп від БПП Ірина Луценко заявила, що  Гонтарева написала заяву про звільнення. Однак в НБУ цю інформацію спростували.

Напередодні в інтерв'ю Гонтарева заявила, що повністю виконала своє завдання, а про нові посади поки не думає, оскільки хоче відпочити. Тому, за її словами, коли прийде час залишити посаду, вона візьме відпочинок, який проведе з родиною.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: