"ЕРУ трейдинг" застрахувалася від політичних ризиків на 20 років

П'ятниця, 21 квітня 2017, 09:56

Корпорація "ЕРУ" та її дочірня українська компанія "ЕРУ Трейдинг" отримали право на 20-річний поліс страхування від політичних ризиків в розмірі 38 мільйонів доларів від Overseas Private Investment Corporation.

Про це йдеться у офіційному прес-релізі компанії "ЕРУ".

Цей поліс захищає корпорацію та її дочірні компанії від експропріації, відмови в правосудді і ризиків порушення контрактів в Україні.

OPIC є державним агентством Сполучених Штатів Америки, і його зобов'язання за цим контрактом забезпечується заставою повного забезпечення і кредиту Сполучених Штатів Америки.

Реклама:

Зазначається, що для "ЕРУ" даний страховий поліс є "найважливішим фінансовим інструментом, який істотно знижує рівень ризиків діяльності компанії в Україні і дозволяє компанії залучати додаткове фінансування, необхідне для продовження зростання і розвитку свого бізнесу в області природного газу і добрив в Україні".

Дейл Перрі, президент корпорації "ЕРУ", зазначив: "Цей контракт дозволяє нам грати активну роль у розвитку регіонального енергетичного хаба в Україні. Цей страховий поліс нам серйозно допоможе в мобілізації до 70 мільйонів доларів інвестицій в сектори природного газу і добрив України".

Нагадаємо, Фонд державного майна обрав "Еру Трейдінг" для поставки природного газу на Одеський припортовий завод.

Згідно статуту "Еру трейдинг", учасниками цього ТОВ є "Еру файненс лтд" (Кіпр) з 99,9% часткою у статутному капіталі і ТОВ "Енергетичні ресурси України". Кінцевими бенефіціарами кіпрської фірми у ЄДРЮО вказані киянин Ярослав Стефанович Мудрий, американець Дейл Веслі Перрі і прописаний у Києві громадянин США Андрій Фаворов.

"Еру Трейдинг" - дочірнє підприємство компанії "Енергетичні ресурси України", що спеціалізується на здійсненні трейдингових операцій ліквідними продуктами (газ, вугілля, електроенергія). ЕРУ - девелоперська компанія, орієнтована на реалізацію проектів в українській енергетиці.

Варто нагадати, що "ЕРУ трейдинг" стала переможцем одного з тендерів на поставку техногазу для Укртрансгазу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!