Відкриття сезону на фестивалі Весна у Made in Ukraine

Середа, 12 квітня 2017, 10:01 -

Нарешті на Контрактовій відкривається сезон заходів під відкритим небом  - і перший з них – фестиваль Весна у Made in Ukraine

Весна у Made in Ukraine – це 400 найкращих виробників всього українського, перевірені командою фестиваля за співвідношенням "ціна-якість", три великих лаунж зони для відпочинку на свіжому повітрі з розвагами та шезлонгами, дитяча зона з аніматорами, іграшками та дитячими розвагами, фудкорт з вуличною їжею, а поруч – квітковий фестиваль PODIL FLOWER MARKET.

Що цікавого чекає на гостей?

  1. Тільки перевірені учасники. Серед учасників фестивалю як визнані "народні" бренди, такі як 2Льва або B-raise, так і бренди більш високого цінового сегменту.
  2. Ставка на прийнятні ціни. Саме для наших гостей #madeinukraineteam спеціально обладнає алею доступних цін. На цій алеї будуть розміщені учасники з усіх товарних категорій, а середній чек за купівлю одягу не перевищуватиме 500 грн, а в деяких випадках – і 300 грн.
  3. Перевірена якість та фабричне виробництво. Проект У пошуках Made in Ukraine з 2013 року розшукує українські виробництва, фабрики та заводи. Це такі виробники, як Manna Ceramics (гончарні вироби), DeLaMark (безфосфатна хімія), TM Barbuda (побутова хімія), косметика White Mandarin, взуттєвий бренд Madiro.
  4. Культурна складова фестивалю – це живі виступи музикантів, починаючи з 17-00. Хедлайнерами фестивалю стануть група КЛЕЙ УГРЮМОГО (початок виступу о 19-00 в суботу 22 квітня) і легендарні українські рокери ТАБУЛА РАСА (початок виступу о 19-00 в неділю 23 квітня).
 
  1. Смачна та різноманітна їжа звідусіль. На фестиваль приїдуть food-учасники з Одеси, Львова, Тернополя, Закарпаття та інших регіонів. Вперше на фестивалі будуть устриці та морепродукти #madeinukraine (а ви думали, що у нас не вирощують морепродукти?), і вже звичні для Контрактової площі бургери, чебуреки, грильоване м’ясо та овочі.
  2. Дитяча зона – огороджений майданчик з приладдям для малювання, іграми, аніматорами, а також головною фішкою для маленьких художників – величезною метровою розмальовкою. Для маленьких непосид будуть активні ігри та руханки.
  3. Три лаунж зони для дорослих – біля сцени, біля пам’ятника Григорію Сковороді та посеред фестивального майданчика. На зручних шезлонгах можна буде погрітися під сонцем, спробувати з друзями нові наїдки #madeinukraine , послухати концерт, зіграти в ігри.
  4. Поруч із фестивалем Весна у Made in Ukraine у сквері Сагайдачного в ці ж дні проходитиме квітковий маркет PODIL FLOWER MARKET , де можна буде не просто купити букет чи квіти у горщиках, а дізнатися, на що справді здатні українські флористи. Учасники квіткового маркету побудують композиції з квітів та декоративних елементів, які потім стануть окрасою скверу.

Запрошуємо вас провести перший теплий уікенд на Контрактовій 22 та 23 квітня разом із фестивалем  Весна у Made in Ukraine! Вхід вільний, працюємо з 10 ранку до 20 вечора.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: