Depositphotos відкриває у Києві найбільшу фотостудію Східної Європи

Вівторок, 11 квітня 2017, 18:27

Український фотобанк Depositphotos запустив Lightfield Productions - найбільшу фотостудію в Східній Європі площею 2500 квадратних метрів і креативний хаб для фотографів.

Про це повідомляє прес-служба Depositphotos.

Комплекс розмістили в Києві, поруч з офісом Depositphotos на вулиці Польовій (стація метро "Політехнічний інститут").

"Ми хочемо привернути в індустрію більше талановитих авторів зі своїм стилем. Таких дуже багато в Україні і за кордоном, ми хочемо зібрати всіх під одним дахом, щоб вони постійно працювали разом, вчилися один в одного, і їм було комфортно ", - говорить засновник Depositphotos Дмитро Сергєєв.

Реклама:

Lightfield робить ставку на формування активної української фотоспільноти. Вони вже запустили фотошколу, яку курує онлайн-журнал Bird in Flight, що видається Depositphotos.

Lightfield також планує працювати як фотопродакшн: реалізовувати рекламні та соціальні фотопроекти. "Ми розраховуємо отримати значну частку ринку рекламної фотографії в Україні, СНД і Східній Європі. Ми впевнені, що будемо на цьому ринку успішні ", - говорить Сергєєв.

Нагадаємо, що Depositphotos - №5 у світі серед аналогічних платформ за розміром бази контенту, яка становить більше 47 мільйонів унікальних файлів: фотографій, графіки та відеороликів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!