Укргазвидобування інвестує 500 мільйонів гривень в установки з осушення газу

Четвер, 9 березня 2017, 20:27

ПАТ "Укргазвидобування" до кінця 2017 року планує побудувати 15 нових установок з осушення газу за 500 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба "Укргазвидобування".

"Ми вже модернізували одну установку з осушення газу та плануємо побудувати ще 15 нових до кінця 2017 року. Бюджет проекту цього будівництва – близько 500 млн гривень. Постачальниками перших семи нових установок стала українська компанія. Можливо, що інші теж будуть вітчизняного виробництва", – розповів заступник виконавчого директора з підготовки та транспортування газу Олександр Гордієнко.

Укргазвидобування, зі слів Гордієнко, укладає з постачальниками комплексний договір "під ключ", який передбачає повний спектр послуг – від розробки проектної документації до остаточного монтажу обладнання та виводу його на проектні параметри. Зазначається, що компанія – переможець тендеру надає на свої послуги та обладнання гарантію на 24 місяці.

Реклама:

"Якісне осушення природного газу допомагає не тільки відповідати європейському стандарту транспортування газу, але й запобігає невиробничим витратам", – підкреслив Гордієнко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: