З Фонду гарантування вкладів йде Юлія Берещенко

Середа, 8 березня 2017, 10:49

Директор департаменту консолідованого продажу та управління активами Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Юлія Берещенко залишає займану посаду.

Про це пише FinClub з посиланням на джерела у Фонді.

Як зазначається, конкурс на посаду директора департаменту консолідованого продажу та управління активами ФГВФО буде оголошений найближчим часом.

"Вона прийняла важке рішення щодо того щоб піти", - сказав FinClub один зі співрозмовників.

Реклама:

Юлія Берещенко 1 січня 2016 очолила департамент консолідованого продажу та управління активами ФГВФО. Її обрали на конкурсі серед 34 претендентів.

"Я особисто знайома і з Гонтаревою, і з Пивоварським, і з Яресько, і з Демчишиним, і з Абромавічусом. Це була одна з мотивацій, чому я хотіла прийти на цю роботу. Тому що я особисто знаю людей, які взяли на себе дуже важку ношу, і мені хотілося їм підставити плече", - обгрунтовувала вона свій вибір рік тому.

"З названих фахівців на своїй посаді залишилася тільки голова Нацбанку Валерія Гонтарєва. Але і вона дала зрозуміти ЗМІ, що планує покинути пост", - пише видання.

Наталія Яресько з 2 грудня 2014 року по 14 квітня 2016- го займала пост міністра фінансів, Андрій Пивоварський - міністра інфраструктури, а Володимир Демчишин - міністра енергетики та вугільної промисловості.

Зараз ФГВФО намагається заповнити ще одну вакансію - пост заступника директора-розпорядника став вакантним після того, як його покинув Андрій Кияка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: