"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

“Тедіс Україна” спростовує звинувачення прокуратури

П'ятниця, 31 березня 2017, 14:04

Тютюнова компанія "Тедіс Україна", в офісі якої проводять обшуки Генпрокуратура та Нацполіція, відкидає усі звинувачення по відношенню до неї.

Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Компанія стверджує, що здійснює свою діяльність згідно українського законодавства, входить до числа найбільших платників податків країни і забезпечує офіційне працевлаштування понад 2,5 тисяч українців.

"TEDIS Ukraine є прозорою компанією, яка відкрита до взаємодії з усіма державними установами. Від моменту створення компанія здійснює свою діяльність виключно у правовому полі та будує бізнес, який генерує значну частину надходжень податків до бюджету України", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Серед прямих або опосередкованих власників TEDIS Ukraine немає ані російських компаній, ані громадян Росії. Власниками TEDIS Ukraine є фізичні особи - громадяни України, Ірландії та Великої Британії", - зазначили в компанії.

31 березня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що у справі "Тедіс Україна" (раніше – ТОВ "Мегаполіс Україна"), власником якого є громадянин Росії Кесаєв, проводять обшуки.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив компанію у фінансуванні тероризму.

Паралельно стало відомо про обшуки в Антимонопольному комітеті України.

Читайте також: Справа "Мегаполіса". Адміністрація президента нервово курить осторонь

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: