"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Подбайте, щоб "112 Україна" не зник з сітки каналів

П'ятниця, 31 березня 2017, 10:44

Супутник Amos-2, який забезпечував мовлення каналів, буде знято з орбіти. І тепер подальша можливість перегляду телеканалів, серед яких і "112 Україна", насамперед, залежить безпосередньо від самих телеглядачів.

"Супутник Amos-2 після тривалої і бездоганної служби, досягнув того моменту, коли ми змушені зняти його з орбіти", — зазначає старший віце-президент із продажу"Spacecom" Джейкоб Керет.

Директор телеканалу "112 Україна" Юрій Будяк також коментує ситуацію: "В найближчий час трансляція каналу за старими параметрами буде припинена. І дуже важливо, щоб усі, хто дивиться нас через супутник, встигли змінити налаштування прийому мовника. Наразі ми максимально інформуємо наших телеглядачів про те, як це зробити та скільки часу це забере. Наш глядач — це найголовніше, і ми хочемо, щоб перехід на новий супутник був для нього максимально комфортним".

Вже з 1 квітня сигнал зі супутника Amos-2  буде недоступним. Щоб і надалі дивитися канали через супутник, глядачам необхідно максимально оперативно переналаштувати свої  ТВ-тюнери на Amos-3. Як швидко це зробити, можна дізнатися, переглянувши відео.

Реклама:

Технічні параметри прийому сигналу телеканалу "112 Україна" наступні:

- cупутниковий ретранслятор: AMOS-3;

- орбітальна позиція: 4 градуси західної довготи;

- формат передавання: MPEG-2;

- модуляція: DVB-S;

- частота: 11 140 МГц;

- поляризація: H (горизонтальна);

- швидкість цифрового потоку: 30,000 мега-символів на секунду;

- FEC – 3/4.

Зазначимо, що у разі проблем трансляції телеканалу можна подзвонити за телефоном у call-центр "112 Україна" (044) 389 5 112. Прямий ефір каналу також можна дивитися на сайті 112.ua і на youtube.com

Джерело: 112.ua

http://tv-ua.112.ua/novyny-kanalu/ne-poteriaite-112-ukrayna-yz-setky-kanalov-381337.html

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!