OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 3 березня 2017, 21:00

Інфаркт Насірова та інші новини п’ятниці.

Новина дня. Голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову вручили підозру по участі у так званій "справі Онищенка".

Пізніше Кабінет міністрів підтримав пропозицію міністра фінансів Олександра Данилюка про відсторонення виконання обов'язків Насірова на час розслідування справи.

Про Марушевську. Працівники Служби безпеки та Генеральної прокуратури намагаються провести обшуки у екс-голови Одеської митниці Юлії Марушевської.

Реклама:

Пізніше у Луценка заперечили обшуки у квартирі Марушевської.

Про Юру Єнакієвського. 3 березня Рада ЄС продовжила санкції проти екс-президента України Віктора Януковича та 14 його соратників при цьому зі списку був видалений екс-регіонал Юрій Іванющенко.

Про "бідну" Україну. Україна цього року залишиться в десятці найбідніших країн за версією американського ділового видання Bloomberg.

Про ОПЗ. НАК "Нафтогаз України" вважає незаконним перехід свого великого боржника - ПАТ "Одеський припортовий завод" - на давальницьку (толлінгову) схему роботи і готовий оскаржувати такі дії в суді.

Про неплатоспроможні банки. 2 березня 2017 року правління Нацбанку прийняло рішення "Про віднесення ПАТ "Вектор Банк" до категорії неплатоспроможних".

Про інвестиції. Приплив іноземних інвестицій в економіку України в 2016 році, за оцінками Національного банку, становив 3,4 млрд доларів, зокрема "живими" грішми надійшли кошти на 1,1 млрд доларів.

Про лоукости. Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що з осені 2017 року українці зможуть літати в будь-яку точку світу за 30-40 євро.

Тексти дня:

"Залягти на дно" в Феофанію. Як і за що Насірову підозру вручали.

Що сталося напередодні вночі з головою ДФС, і чому НАБУ намагалося його затримати.

"Міське опалення по-новому. Усім труба чи труба для усіх?"

У багатьох європейських містах споживачі можуть вибирати постачальників тепла. Як запровадити таку систему в Україні?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: