"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрнафта" хоче переглянути ряд проектів про спільну діяльність

Четвер, 23 березня 2017, 17:58

ПАТ "Укрнафта" має намір переглянути низку проектів спільної діяльності (СД).

Про це заявив глава правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс в ході Другого українського газового інвестиційного форуму, який пройшов в Києві 23 березня 2017 року, передає прес-служба компанії.

"Ми збираємося переглянути ряд договорів про спільну діяльність для кращого контролю за виконанням інвестиційної програми і більш прозорим розподілом коштів", - повідомив він.

Крім цього, керівництво компанії веде переговори про співпрацю з міжнародними компаніями в рамках спільної діяльності для залучення додаткових інвестицій і сучасних технологій.

Реклама:

Зокрема, розглядається можливість залучення інвестицій за трьома напрямками: розробка родовищ, модернізація газопереробних заводів, оновлення парку бурових установок.

"З огляду на відомі проблеми "Укрнафти", пов'язані з балансом підприємства і податковим боргом, в короткостроковій перспективі найбільш ефективним способом залучення додаткових інвестицій, яких гостро потребує компанія, є пошук партнерів з надійною репутацією", - йдеться в повідомленні.

У компанії відзначають, що така взаємодія дозволить "Укрнафті" залучити нові технології і сприятиме посиленню потенціалу компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: