УЗ перевезла 6,2 мільйона тонн вантажів для будівництва автодоріг

Середа, 22 березня 2017, 10:16

З початку 2017 року залізничним транспортом України було перевезено 6,2 мільйона тонн будівельних матеріалів, використовуваних для будівництва автодоріг.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію ПАТ УЗ.

Відзначається, що тільки по внутрішньому сполученню перевезено 4,5 млн тонн будматеріалів, зокрема, піску - 183 тис. тонн і 2,1 млн тонн щебеню.

"Ми добре розуміємо роль "Укрзалізниці" в ремонті та облаштуванні автомобільних доріг України. Для того, щоб вчасно доставити будівельні вантажі для проведення дорожніх робіт, ми підготували рухомий склад та залізничну інфраструктуру", - зазначив голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун.

Реклама:

Крім цього, за словами керівника УЗ, було проведено обстеження під'їзних шляхів підприємств, проведена перевірка місць навантаження і вивантаження, здійснені заходи щодо підвищення ефективності використання вантажних вагонів відправниками та одержувачами будівельних матеріалів.

Раніше повідомлялося, що за інформацією в.о. керівника Держагентства автодоріг ("Укравтодор") Славоміра Новака, ситуація з ямами на українських дорогах в цьому році найгірша за останній час. Також він зазначив, що безпосередньо на ремонт і реконструкцію доріг у його відомства в цьому році поки є тільки 3 млрд гривень - це менше, ніж в минулому році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: