ДПЗКУ отримала 607 мільйонів ​​гривень відшкодування ПДВ

Понеділок, 20 березня 2017, 17:12

Державна продовольчо-зернова корпорація України отримала 607 мільйонів гривень відшкодованого податку на додану вартість за 2016 рік.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу держкомпанії.

"У жовтні ми отримали перші 60 млн. гривень відшкодованого податку на додану вартість. Станом на сьогодні, завдяки проведеній спільній роботі з ДФС, держкорпорації вже відшкодовано з бюджету 607 млн. гривень", - цитується в повідомленні заступник голови правління ДПЗКУ Олександр Сень.

За його словами, з урахуванням отриманих виплат, зберігається заборгованість бюджету з відшкодування ПДВ за 2016 рік розміром 664,5 млн. гривень.

Реклама:

"При цьому, за результатами перевірок, неузгодженим залишається ПДВ в розмірі 104,6 млн. гривень, який сформувався із закупівель в період лютого-червня 2016 року. Ми зараз проводимо зустрічні перевірки по проведеній за цей період закупівельній діяльності з метою оскарження рішень на цю суму", - зазначив заступник голови правління держкорпорації.

ДПЗКУ створена урядом України в серпні 2010 року. До її складу входить розгалужена мережа філій - лінійні і портові елеватори, млини, комбікормові і круп'яні заводи.

Читайте також: Китайський тупик ДПЗКУ, або Чому державний зернотрейдер — це погана ідея

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: