Адвокати спростували заяву НАБУ про затримання Насірова

Четвер, 2 березня 2017, 23:53

Адвокати голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова заявляють, що слова прес-служби НАБУ про затримання їхнього клієнта не відповідають дійсності.

Про це вони сказали в коментарі Радіо Свобода, яка веде трансляцію з місця події.

Раніше у НАБУ повідомляли, що Насірова затримали у "справі Онищенка", однак згодом з’ясувалося, що станом на 23:40 голову ДФС не затримали, наразі йому повідомляють про підозру.

 
Прокурори зачитують текст підозри Насірову біля палати. Фото з Facebook Андрія Журжія 

Представник САП повідомив журналістам на брифінгу, що правоохоронців тривалий час не пропускали у будівлю лікарні "Феофанія", мотивуючи тим, що вони прийшли у неробочий час. Згодом у будівлю впустили детектива НАБУ.

Реклама:

У четвер ввечері НАБУ проводить обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього народного депутата Олександра Онищенка.

Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!