Будь першим на кращому заході літа - GRAIN UKRAINE 2017

Четвер, 2 березня 2017, 12:10 -

Конференція GRAIN UKRAINE анонсувала дату проведення та перших спікерів, які виступлять цього літа в Одесі.

Цього року II міжнародна зернова конференція GRAIN UKRAINE відбудеться 7-8 липня. Як і 2016 року, захід проводиться в Одесі за піддтрімки МІНАГРО, організатором виступає группа терміналів "ТІС", глава оргкомітета – г-н Андрій Ставніцер. 

 

Також оголошені імена перших спікерів GRAIN UKRAINE. Серед них представлені такі провідні спеціалісти аграрного бізнесу, як:

  • Девід Хайтауер (США) – президент The Hightower Report, співзасновник Chicago Hedge Partners з понад 25-річним досвідом хедж-управління та консультування продовольчих компаній США.
  • Даррен Купер (Великобританія) – старший економіст International Grains Council. Перш ніж в 2006 році стати частиною IGС, Даррен понад 20 років працював в різних галузях сировинного сектору. Тепер увесь досвід Купера спрямован на благо Міжнародної ради по зерну (IGС).
  • Метт Аммерманн (Великобританія) – ризик-менеджер і віце-президент FCM Division у INTL FCStone Financial Inc. у Східній Європі та Чорноморському регіоні.
  • Андрій Агапі (Великобританія) – керівник напрямку Europe and Black Sea Grains в компанії S&P Global Platts, яка нині є найбільш авторитетним джерелом розрахункових котирувань на фізичному і ф'ючерсному ринках.

Ознайомитися з усім списком спікерів і стежити за його оновленням можна на сайті конференції – grain-ukraine.com. Також можна вже придбати квиток за спеціальною ціною до 31 березня в рамках тарифу Early Bird. Детальна програма заходу буде проанонсована найближчим часом.

Реклама:

Нагадаємо, що мінулого літа GRAIN UKRAINE пройшла вперше та заклала стійку основу для подальшого розвитку та еффективної взаємодії гостей. Конференцію відвідали понад 300 учасників. У роботі взяли участь 23 спікери світового рівня, такі як Джон Шморгун, Роджер Дженсон, Клаус Хользінгер, Девід Хайтауер, Дієго Лерінi та інші. Успіх GRAIN UKRAINE доводить, що Одеса – унікальна та гідна площадка, щоб кожного року представники аграрного ринку України та світу зустричалися для отримання нових знань, укладення контрактів та неформального ділового спілкування.

Говорячи про GRAIN UKRAINE 2017 можна сміливо стверджвувати – ВЕСЬ АГРОРИНОК ЗНОВУ БУДЕ ТУТ!

GRAIN UKRAINE 2017

МІЖНАРОДНА ЗЕРНОВА КОНФЕРЕНЦІЯ 

тел. +38 067 975 94 33

info@grain-ukraine.com

www.grain-ukraine.com

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: