OVERTIME: ГОЛОВНЕ ЗА ВИХІДНІ

Неділя, 19 березня 2017, 21:00

Головні економічні новини вихідних.

Про МВФ. Питання виділення Україні наступного траншу зникло з порядку денного Ради директорів Міжнародного валютного фонду.

"Перенесення термінів проведення засідання викликане виключно потребою в уточненні розрахунків щодо економічних наслідків від заходів, застосованих Україною у відповідь на блокаду, та захоплення українських підприємств на непідконтрольних територіях, а також у зв’язку з визнанням російською стороною документів, виданих на цих територіях", - йдеться у повідомленні Мінфіну.

Про ціни на електроенергію. Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, планує з 1 квітня 2017 року збільшити оптову ринкову ціну на електроенергію на 1% замість раніше затвердженого зниження на 5,8%.

Реклама:

Про лоукости. Ми ведемо зараз ще перемовини із двома лоукостерами з Європи. Ми сподіваємося, що в цьому році будуть успішно завершені переговори щодо створення ще однієї національної авіакомпанії, які забезпечать вільну конкуренцію. А вільна конкуренція – це безумовне отримання якісних сервісів за невисокою ціною", - сказав Омелян.

Про компанію Кернел. Антимонопольний комітет дозволив компанії Jerste BV (Нідерланди), що входить в Kernel Holding S.A., придбати частки в статутних капіталах 10 аграрних підприємств в Черкаській, Київській та Вінницькій областях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!