Сбербанк заблокував видаткові операції за кредитками

Четвер, 16 березня 2017, 13:59

ПАТ Сбербанк встановив тимчасові ліміти по кредитним картам фізичних осіб.

Про це повідомляє "Сбербанк".

"Інформуємо Вас про тимчасове заблокування видаткових операцій по кредитних картах для фізичних осіб. При наявності заборгованості по Вашій карті, кредитний ліміт встановлений на рівні поточної заборгованості. Погашення заборгованості здійснюється в стандартному режимі", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на даний момент кредитні карти доступні для поповнення, а про розблокування операцій по картах буде поінформовано додатково.

Реклама:

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" щодо низки юридичних осіб. Цим рішенням, вводяться санкції проти Сбербанка та ще 4 російських банків.

Як повідомлялося, РНБО в середу доручила Національному банку і Службі безпеки проаналізувати діяльність банківських установ, в капіталі яких є частка державних банків РФ, і протягом доби внести відповідні пропозиції, зокрема про введення щодо них санкцій.

Раніше голова МВС Арсен Аваков просив НБУ ввести санкції стосовно російського "Сбєрбанку", звинувативши фінустанову в обслуговуванні клієнтів з фейковими паспортами "ДНР" і "ЛНР" та фінансуванні тероризму на Донбасі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!