"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

З початку року автовиробництво зросло на 60%

Вівторок, 14 березня 2017, 09:36

За два перших місяці 2017 року в Україні було вироблено 756 автотранспортних засобів, що на 60% більше торішнього результату.

Про це свідчать дані асоціації "Укравтопром".

Як наголошується, в лютому 2017 року на українських заводах було вироблено 362 автотранспортні засоби, що вдвічі більше результату торішнього лютого, але на 8% менше січневого показника цього року.

"У загальному обсязі виробництва більшу частину охопили легкові автомобілі, яких було випущено 259 штук. У порівнянні з лютим 2016 року виробництво легкових автомобілів збільшилося майже на 74%, а відносно січня поточного року відбулося падіння на 14%", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Кількість комерційних автомобілів, зафіксованих в статистиці "Укравтопрому" в звітному місяці - 50 машин, що на 67% більше, ніж у лютому 2016 року, але при цьому на 15% менше, ніж за попередній місяць.

В Асоціації відзначають, що наведені дані по комерційних автомобілях можуть відрізнятися від фактичних, оскільки ПАТ "АвтоКрАЗ" перестав публікувати результати по своєму виробництву з серпня минулого року.

"Також за поточний місяць було вироблено 53 автобуси, такий обсяг виробництва на 51% перевищив показник попереднього місяця. У лютому минулого року автобуси не вироблялися", - заявили в асоціації.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: