"Блокадники" загрожують закрити "Сбербанк" через 2 тижні

П'ятниця, 10 березня 2017, 15:47
 

Штаб блокади зони АТО має намір зупинити роботу дочірню структуру Сбербанку Росії в Україні" ПАТ "Сбербанк" через 2 тижні, якщо уряд самостійно не закриє цей банк.

Про це під час прес-конференції про подальші наміри штабу повідомив другий командир батальйону "Донбас" Анатолій Віногродській, передає УНІАН.

"Через два тижні, якщо уряд не спроможеться закрити цей банк, ми його закриємо самі по всіх відділеннях, які є в Україні", - заявив він.

"Ми даємо два тижні всім вкладникам "Сбербанку Росії", щоб вони вилучили звідти всі свої кошти. Ми підтримуємо міністра Авакова, який заявив, що дії банку є антиукраїнськими і антизаконними", - сказав Виногородський, додавши, що уряд і силові органи повинні проконтролювати, щоб кошти з цього банку не пішли до країни-агресора.

Реклама:

Раніше Сбербанк Росії почав обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, які пред'являють фейкові паспорти, видані в ОРДЛО.

Як повідомлялося, президент, Кабінет міністрів і Національний банк розглядають питаннявведення санкцій проти "дочки" Сбербанку Росії у випадку, якщо підтвердиться визнання їм так званих паспортів "ДНР" і "ЛНР".

У той же час, дочірня структура Сбербанку Росії в Україні – ПАТ "Сбербанк" заявляє, що не збирається обслуговувати клієнтів з "документами", виданими окупантами в ОРДЛО.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!