"Укроборонпром" заперечив причетність нардепа до поставок російських двигунів

Середа, 1 березня 2017, 16:00

Державний концерн "Укроборонпром" заявляє, що не має жодної інформації про причетність депутата Олександра Дубового до поставок для підприємства двигунів до БТР-80.

Про це йдеться у відповіді концерну на запит депутата, текст якої був переданий "Українській правді".

"Повідомляємо, що в концерні відсутня будь-яка інформація щодо участі громадян України Дубового Олександра Федоровича, Бабенка Олега Анатолійовича та Бабенка Олексія Анатолійовича у комерційній діяльності з постачання для підприємств ДК "Укроборонпром" двигунів до БТР-80 (або іншої модифікації) через молдовську фірму "APROTEHPRO".

 

Як відомо, 8 лютого у програмі "Слідство Інфо" вийшов сюжет про те, що "Укроборонпром" закуповує двигуни російського виробництва через молдовську фірму-посередника.

У сюжеті стверджувалось, що молдавська фірма "APROTEHPRO" через засновників пов’язана з братами Бабенками, які входять до близького оточення екс-нардепа "Батьківщини" Олександра Дубового.

Колишній народний депутат від ВО "Батьківщина" Олександр Дубовой та його оточення заперечують відношення до поставок двигунів ДК "Укроборонпром".

Реклама:

Він звернувся до ДК "Укроборонпром" з проханням надати інформацію про його причетність до поставок двигунів для військової техніки.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!