"Укрзалізниця" закупить 10 тисяч тонн дизпалива у ОККО

Четвер, 9 лютого 2017, 17:01

Компанія ПП "Окко Бізнес-Контракт" з пропозицією 19,788 тисяч гривень за тонну перемогла у тендері на постачання 10 тисяч тонн дизельного пального для потреб ПАТ "Укрзалізниця".

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Організатор тендеру - філія "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" - вже направила переможцю повідомлення про намір укласти договір", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, загалом у цьому аукціоні взяли участь три компанії. Інші чотири учасники були дискваліфіковані рішенням тендерного комітету філії, а також Антимонопольним комітетом через невідповідність поданих ними пропозицій встановленим вимогам.

Реклама:

"Ця процедура закупівлі була оголошена ще в минулому році, а саме 2 листопада. Проте у зв’язку з розглядом скарг компаній-учасників в АМКУ строки аукціону були відтерміновані та припали на початок лютого 2017 року", - заявили у компанії.

"Вартість, яку запропонував переможець, не враховує акцизний збір, який з 1 січня поточного року становить орієнтовно 1880 грн/т (залежно від курсу валюти в день розрахунку)", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, раніше в ефірі "Громадського" Омелян заявив, що "Укрзалізниця" купуватиме паливо WOG дорожче за ринкову ціну.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!