Бойовик Захарченко анонсував запуск заводу "Стирол" в Горлівці

Вівторок, 7 лютого 2017, 12:10

Глава терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що в Горлівці готують до запуску фармацевтичний завод "Стирол".

Слова Захарченка наводяться на сепаратистському ресурсі "Новороссия".

Глава терористичної організації заявив, що на сьогоднішній день готується план запуску "Стиролу".

Відзначається, що на етапі підготовки плану визначається список підприємств хімічної і фармацевтичної галузей так званої "ДНР", які будуть відкриті першими.

Реклама:

У прес-службі Ostchem ЕП заявили, що вони нічого не знають про плани щодо запуску заводу "Стирол", який входить до Group DF.

"Ймовірно, мова йшла про завод "Стиролбіофарм", - заявили у прес-службі.

Осінню 2016 року ЗМІ повідомляли, що ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко наказав демонтувати виробничі потужності одного з найбільших підприємств Донецького регіону - горлівського хімічного концерну "Стирол".

У січні 2016 року українська розвідка повідомляла, що бойовики здійснюють демонтаж та вивозять на територію Росії виробничі потужності щонайменше шести підприємств з окупованих районів Луганської області.

Раніше повідомлялося, що виробник азотних добрив Черкаський "Азот", що входить до Group DF, повністю відновив роботу основних цехів з виробництва азотних добрив.

"Стиролбіофарм", що здійснює діяльність з 1996 року, спеціалізується на випуску лікарських препаратів і біологічно активних добавок.

Раніше "Стиролбіофарм" входив в структуру ПАТ "Концерн Стирол" (Горлівка), проте фармацевтичне підприємство в 2010 році не увійшло в угоду з продажу концерну Дмитру Фірташу, і Микола Янковскій зберіг контроль над ним.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!