"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 6 лютого 2017, 21:00

Головні новини за 6 лютого.

Про корупцію на "Укрзалізниці". Посадові особи УЗ створили схему відмивання коштів через компанії, афілійовані з депутатами Верховної Ради від БПП Богданом та Ярославом Дубневичами.

Ще про УЗ. Обсяг коштів, залучених до корупційних потоків в "Укрзалізниці" в останні роки становив приблизно 500 млн доларів на рік.

Розкрадання в "Енергоатомі". Детективи НАБУ затримали п’ятьох осіб, ймовірно причетних до корупційної схеми заволодіння коштами однієї з атомних електростанцій "Енергоатому".

Реклама:

Про підвищення пенсійного віку. Меморандум співробітництва України з Міжнародним валютним фондом не передбачає підвищення пенсійного віку в рамках пенсійної реформи.

Про Авдіївку. Авдіївський коксохімічний завод, який входить до "Метінвесту" Ріната Ахметова, продовжує перебувати в режимі консервації.

Про Насірова. Міністр фінансів Олександр Данилюк хоче звернутися до НАЗК та НАБУ з проханням перевірити, чому і за який кошт голова ДФС Роман Насіров відвідував інавгурацію президента США.

Про приватизацію. Фонд державного майна України планує повторно виставити на продаж 99,56% акцій "Одеського припортового заводу". Крім того, Фонд держмайна хоче продати 78,29% акцій "Турбоатому" у листопаді. "Центренерго" планується продати у жовтні.

Про євробонди. Міністр фінансів Олександр Данилюк підтверджує плани України щодо виходу в 2017 році на зовнішній ринок запозичень.

Тексти дня:

"Між СРСР і СРСР. Якою буде українська енергетика у 2035 році".

Для переходу на нові чисті технології Україна має надто мало часу — радянський енергетичний спадок добігає кінця і скоро на нього більше не можна буде покладатися.

"Бункери "кінця світу" для багатіїв"

Деякі найбагатші люди в Америці — у Кремнієвій долині та Нью-Йорку — готуються до кінця цивілізації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!