МАУ літатиме до Херсона

Вівторок, 28 лютого 2017, 17:02

14 квітня 2017 року авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" відкриє пряме регулярне повітряне сполучення між Києвом і Херсоном, розширюючи, таким чином, географію польотів в Україні.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, регулярні рейси МАУ між Києвом і Херсоном виконуватимуться щодня на літаках "Ембрайєр-145" та "Ембрайєр-190" з двома класами обслуговування – бізнес та економічним.

"Херсон стане дев'ятим регіональним аеропортом нашої маршрутної мережі в Україні. Завдяки щоденному сполученню з Києвом, пасажири з південної України зможуть швидко дістатися до столиці та, за необхідності, попрямувати далі до ключових міст Європи, Азії, Близького Сходу, а також США та країн СНД", - зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Реклама:

На даний момент мережа МАУ в Україні охоплює Київ, Харків, Запоріжжя, Дніпро, Одесу, Херсон, Чернівці, Вінницю, Івано-Франківськ та Львів.

Ціна квитка економічного класу в одну сторону з урахуванням всіх зборів та податків складає від 1047 гривень (ціни можуть змінюватися залежно від зміни курсу гривні до долара США).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: